Velloflex magnetmadrass + pute
Velloflex magnetmadrass + pute
Enhet: 1 stk
3.890,00 kr
Antall:

* Størrelse

Velloflex magnetmadrass

Magnetmadrassens magnetlag består av totalt 495 magnetfelt. VelloFlex magnetmadrass er de eneste magnetmadrass på markedet som er klassifisert som medisinsk utstyr. 

Legg magnetmadrassen over din normale madrass, med laken over. Det går bra å snu på madrassen for å finne ut hva som er mest praktisk, enten med ullsiden/vintersiden opp eller bomullssiden/sommersiden opp. Effekten er den samme.

Størrelse:

  • 75×200
  • 80x200
  • 90×200

Behandling:
Ettersom madrassen inneholder ull skal den ikke vaskes i vaskemaskinen. Det går bra å vaske den forsiktig for hånd, ved hjelp av passende ullvaskemidler. Heng madrassen opp til lufttørk.

Garanti:
Det er to års fabrikkgaranti på magnetmadrassen. 30 års garanti på magnetene.

Velloflex Memoryplus magnetpute 
En innovativ balanse mellom smertelindring, myket, støtte og magnetterapi. Hjelper til å forbedre søvnkvaliteten ved å lindre trykkpunkter som kan forårsake ubehag samtidig som du får en effektiv magnetterapi med de verdenspatenterte BIOflex® magnetene. Puten inneholder 100 magnetfelter.

Produsert i eksklusivt materiale, for en deilig følelse av umiddelbar avslapning. Puten tilpasser seg etter din hodeform og nakkekontur for å gi både komfort og støtte til å finne den beste sovestillingen.

Størrelse: 56×45 cm

100% allergifrie materialer

Behandling: Kan vaskes i maskin på 40 grader. Henges til tørk. Ta ut innerputen (med memoryskum plussene) ved vask.