Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

Vi leverer livskvalitet

Vi som er Bandagister leverer livskvalitet på flere måter. 

For det første leverer vi livskvalitet til våre kunder gjennom personlig rådgivning, hjelpemidler, sykepleieartikler og andre nyttige produkter som gjør hverdagen enklere. For det andre gjennom magasinet «Livskvalitet» som nå er ute med en ny utgave.

Hver dag er det noen av oss her i landet som får hverdagen vår snudd på hodet – og vrengt. Noen av oss har ant at kroppen ikke er helt i orden og går og venter på svaret på tester eller prøver som er tatt. Andre går til legen for noe vi tror er en filleting, men som viser seg å være noe helt annet.

Felles for de fleste av oss er at vi i løpet av en time går fra en «normalsituasjon» til en situasjon preget av krise og usikkerhet. Hvordan blir framtida, hvordan blir hverdagen, kan jeg leve slik som før eller blir hverdagen et slit og livskvaliteten redusert?

Vi som er Bandagister har lang erfaring fra å møte mennesker som opplever at livskvaliteten blir truet som følge av fysisk skade eller kronisk sykdom. Bandagisten kjenner godt hvilke utfordringer du står overfor og kan hjelpe deg med personlige råd, valg av produkter og hjelpemidler og tilpasning slik at de virker slik det er forutsatt.

Ved mange kroniske tilstander er det helt avgjørende at du som pasient/bruker får hjelp til å velge riktige hjelpemidler til akkurat din kropp i din spesielle situasjon. I tillegg opplever vi at mange får en mye bedre hverdag når de får god personlig opplæring i bruk av hjelpemidlene. Vi er produktnøytrale og har lang erfaring fra personlig tilpasning og brukeropplæring.

Slik leverer vi som er Bandagister livskvalitet til folk landet rundt – hver eneste dag. Det er vi stolte av og glade for – for vi ser at det betyr så uendelig mye for den enkelte som opplever at hverdagen er snudd på hodet.

I magasinet Livskvalitet, som du får hos din lokale Bandagist, kan du i siste utgave  lese om bandagisten på Melhus og hvordan de jobber. En uroterapeut forteller om sin innsats for å bedre livskvaliteten til de som har «fått humper og hull» i urinveiene og du får lese om helbredende honning som er ett av mange produkter du kan få hos en Bandagist. Her kan du lese siste utgave av Livskvalitet og tidligere utgaver av magasinet.

Vi som er Bandagister leverer livskvalitet hver eneste dag – kom innom så skal vi se om det er noe vi kan gjøre for at din hverdag skal bli litt enklere!

mm
Administrerende direktør i Bandakjeden og leder av det bransjepolitiske utvalget BNU. Med 30 års erfaring fra bransjen.
Ingen kommentarer

Legg igjen et svar