Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

Godt nytt år!

Vi håper du har hatt en fin julehøytid og at de første dagene i 2018 har vært gode? 

Ved inngangen til et nytt år er det mange av oss som ser med spenning og forventing framover til hva det nye året vil gi oss. Ligger det noe godt og venter på oss der framme, noe spennende og krevende, men lærerikt og utviklende? Eller kan det være noe som blir belastende, vondt og vanskelig som reduserer min – eller mine kjære – sin livskvalitet?

Vi som er Bandagister har store forventninger til 2018. Og først og fremst håper vi at vi får være til hjelp og støtte for deg som møter store og uventede utfordringer i løpet av året. Våre erfarne og engasjerte medlemmer landet rundt vet hvor krevende det kan være å møte en diagnose som griper inn i hverdagen vår og krever bruk av ulike typer medisinsk utstyr og hjelpemidler – hver eneste dag.

For å få en så god livskvalitet som mulig er det viktig at du som pasient får riktig utstyr og hjelpemidler som passer til deg og din kropp. Utstyret må tilpasses og du må få god praktisk opplæring i hvordan det skal brukes. Har du fått en stomi vil denne ofte endre seg noe de første seks månedene. Da er det helt avgjørende at du får god helsefaglig oppfølging fra en Bandagist som kan stomi, slik at utstyret løpende tilpasses kroppen din. Er diagnosen din diabetes vet vi av erfaring at føttene dine er et kritisk område som du må følge nøye for å forebygge alvorlige komplikasjoner.

Det siste året har vi som er Bandagister vært engasjert i alderdom og ernæring. Mange eldre i Norge sliter med å få nok mat og riktig ernæring. Mange sitter ensomme og må spise måltid etter måltid, dag etter dag, alene.

Vi har derfor en liten utfordring til deg som leser dette: Spis oftere sammen med de eldre i din familie. Og bor du langt unna kan du kanskje spise sammen med dem på «Skype» eller en lignende tjeneste? Det er ikke det samme som å sitte på den andre siden av bordet, sammen med dem, men det gir en opplevelse av fellesskap som kanskje også kan øke matlysta, og livskvaliteten, mer enn du aner?

Bandagister landet rundt ønsker deg og dine kjære et godt nytt år!

mm
Administrerende direktør i Bandakjeden og leder av det bransjepolitiske utvalget BNU. Med 30 års erfaring fra bransjen.
Ingen kommentarer

Legg igjen et svar